Már regisztráltam

Számlázási és szállítási adatok

Szállítás
Ha a szállítási címe különbözik a számlázási címétől, klikkeljen az alábbi gombra.
Szállítási cím hozzáadása/szerkesztése

Kosár

Termék hozzáadása

Megjegyzések és különleges kérések
Elfogadom az általános szerződési feltételeket.

Általános szerződési feltételek

Webáruház üzemeltetője: Al-Pet Kft. 2220 Vecsés Vasútállomás, Bajcsy-Zsilinszky u.2788/12 hrsz
Adószám:13147869-2-13
Cégjegyzékszám:
E-mail: info@alpet.hu
Telefon: 06-29-350-157, 06-29-350-490

Kapcsolattartó: Albert Attila

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 7–17 h, Szombat: 7–12 h


Al-Pet Kft. által forgalmazott főbb termékek: cement, oltott mész, sóder, homok, betonacél, acélháló, vasanyag, betontermék, zsalukövek, téglák, habarcsok, gerenda, béléstest, fűrészáru, faanyag, tetőfólia, kerámiacserép, betoncserép, zsindely, ereszcsatorna rendszer, kémény, víz- és hőszigetelő anyag, hőszigetelő rendszer, hőszigetelő vakolat, vékony vakolat, alapozó. Kül-és beltéri falfestékek. Térkő, térburkolat, szárazépítési anyag, gipszkarton és tartozékai, csemperagasztó, aljzat kiegyenlítő. Műanyag és fa nyílászárók.

Főbb szolgáltatásaink: házhozszállítás, árajánlat készítés, nyílászáró beépítés és felmérés, gépkocsira rakodás, földmunkák.

A megadott árak tartalmazzák az áfát. Az ár nem tartalmazza a csomagolás, illetve a szállítás díját. Egyes termékek esetén Ön élhet az egyedi árajánlatkérés lehetőségével, melyhez külön menüpont áll a rendelkezésére. Az ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek, így az Ajánlatkérőt semmilyen kötelezettség nem terheli!

Az Al-Pet Kft. jogosult a vásárlás feltételeit és szabályait, a jelen szabályzatot bármikor indoklás és külön értesítés nélkül, egyoldalúan módosítani. A módosítások a közzétételük időpontjától kezdve hatályosak és alkalmazandók. Árváltozás esetén a változást megelőzően feladott megrendelés esetében a régi – a változást megelőző és a vásárlónak visszaigazolt – ár érvényes és kerül felszámításra.

A webáruházban megjelenített képek csak illusztrációk, ezért esetenként eltérhet a valódi küllemtől.

A vásárláshoz nem kell regisztrálnia magát. A kiválasztott terméknél a "kosár" gombra kattintva kezdheti meg a vásárlást. Az adatszolgáltatás önkéntes, hozzájárulását önként és határozatlan időre adta és írásban bármikor visszavonhatja. Aktuális rendelését mindig arra a címre küldjük, amit a rendelés véglegesítése előtt megadott. A szállítás költségeiről és feltételeiről a szállítási feltételek menüpontban tájékozódhat. Ahhoz, hogy a kiválasztott terméket megrendelje, beírja a kívánt mennyiséget a beviteli mezőbe, majd a termék alatt levő Kosár ikonra kattint. Ezzel a termék az Ön kosarába kerül. Ezután újabb terméket rakhat a kosarába az előbbiekben leírt módon. Vásárlását a „megrendelem”gombra kattintva fejezheti be. Önnek lehetősége van kosara tartalmának módosítására a „módosít”gombra kattintva.

Megrendelése akkor lép életbe, megrendelését e-mailben visszaigazoljuk! A rendelést követően minden esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot a szállítással kapcsolatos kérdések tisztázása érdekében. A vásárlónak lehetősége különböző fizetési módok közül választani. Az előleg befizetése, ami a bruttó ár 50 százaléka személyesen készpénzben vagy átutalással fizethető cégünk számlaszámára. A fennmaradt összeget szállítás előtt a gyártó telephelyén vagy átutalással, vagy szállításkor az áru átvétele előtt kell kifizetni.

A fuvar kiválasztásánál Önt minden esetben telefonon felhívja ügyintézőnk és egyezteti a szállítás költségeit, módját és idejét.

Az elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben rögzített, feltétel nélküli elállási jogával. Ön a szerződéstől az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Figyelem! A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt, az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A Vevő nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha a csomagolást felbontotta.

Garancia

Minden általunk forgalmazott termékre a gyártó által előírt garanciát biztosítjuk. Garanciális problémát a csomag hiánytalan visszaküldésével, illetve a számla vagy a számlamásolat visszaküldésével fogadjuk el. Sérült, törött, nem megfelelő használatból eredendő meghibásodásra a garancia nem érvényesíthető. A hibás termékeket címünkre kell eljuttatni, személyesen azonnali csere is lehetséges,amennyiben ezt munkatársunkkal előzőleg telefonon egyeztette. A termék bevizsgálása után a terméket cseréljük, vagy javítjuk és díjmentesen kiszállítjuk a megadott címre. A hibás termékek visszaküldése a vásárló költsége, amennyiben a termék valóban hibás a javított vagy új áru visszaküldése a vásárlónak a mi költségünk.

Cégünk által szakszerűen beépített és rendeltetésszerűen használt műanyag nyílászáró szerkezetre 1 év teljes körű garanciát + 5 év szavatosságot vállalunk. Árnyékolástechnikai termékeinkre 1 év garanciát + 3 év szavatosságot vállalunk. Amennyiben a szerkezetek beépítését a megrendelő végzi, magára a termékre vállaljuk a szerkezeti garanciát, azonban kiszállási díjat számolunk fel és, ha a beépítésből adódik a hiba, javítási költség kerül felszámolásra.

Jogi nyilatkozat, adatkezelés

Az Al-Pet Kft. megrendelés alkalmával kizárólag olyan személyes és/vagy céges adatok, megadását kérjük vásárlóinktól, melyek minimálisan szükségesek a megrendelés teljesítésének a lebonyolításához. Az adatokat adatbázisban rögzítve tároljuk. Ezeket harmadik fél részére nem adjuk ki, adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvényeknek megfelelően járunk el.
A megrendelő az adatkezeléshez történő hozzájárulását bármikor módosíthatja, illetve visszavonhatja, továbbá kérheti személyes adatai módosítását, törlését.

Amennyiben kérdéseivel, tapasztalataival kapcsolatban segítségére lehetünk, az alábbi elérhetőségeken veheti fel a kapcsolatot munkatársainkkal:
E-mail: info@alpet.hu
Telefon: 06-29-350-157, 06-29-350-490 (hétfőtől péntekig 7–17 óráig, szombaton 7–12 óráig)

Indulás a pénztárhoz most

Áraink a csomagolás, szállítás és a raklap díját nem tartalmazzák. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A képek illusztrációk. Ha nincs raktáron nálunk vagy nem rendelhető az Ön által keresett termék, helyettesítő terméket javaslunk.

Gyártóink