Térkövek, amelyek Európa városait idézik

Ön mi alapján választaná ki a térkövek közül azt, amellyel a saját udvarát vagy környezetét díszítené? Ha választhatna, hogy Bolognát, Párizst vagy Londont idézze meg a kövezet, akkor mi mellett döntene?

terkovek05

A térkövek nem csak a kert és a parkok esztétikáját határozzák meg, de az építőiparban és a környezetkialakításban is használatosak, egész egyszerűen a térkövek egy tér, terület látképét, hangulatát is meghatározzák. Érdemes ennek alapján elgondolkodni, hogy melyiket is válasszuk az Al-Pet Kft. kínálatából.

terkovek01

A térkövek hangulatot és érzéseket keltenek bennünk, a térköveknek a kert vagy a tér stílusával és kiépítésével összhangban kell lenniük. A Kavics Beton gyártó kiváló és találó elnevezésekkel kínálja gyártmányait, amelyek egy-egy nagyváros terének hangulatát idézik meg bennünk. Ha a szívünkhöz nőtt valamelyik európai főváros, akkor érdemes a „classic” térköveket átböngészni, talán Róma, Barcelona vagy Prága hangulata idéződik fel újra bennünk, ha ezen térkövek valamelyikével díszítjük a kertet.

terkovek02

 

A rengeteg színben, méretben és formában elérhető térkövek kiváló választásnak bizonyulnak, ha fel szeretné újítani a környezetét. Szinte bármit kérhet, tudjuk biztosítani, így mindenki megtalálhatja a kedvére valót. Válasszunk a klasszikus vagy a márványhatású, esetleg a melírozott vagy az antik típusok közül.

terkovek03


Szerencsére nem csak a térkövek rendelhetőek meg nálunk, de szegélyköveket és kerítéseket is talál a kínálatban, tehát akár az egész tér berendezése megtörténhet a kínálatunkból.

terkovek08  terkovek10

Termékeink lényege, hogy kiváló minőségűek, kiváló alapanyagokból készültek, hogy sokáig tartsanak, kevésbé rongálódjanak és sokáig újként hassanak. Számunkra az nagyon fontos, hogy termékeink természetes úton készüljenek el és a legmodernebb technológiával gyártsák őket. Ezért dolgozunk együtt a Kavics Beton gyártóval.

terkovek04

 

terkovek06

 

terkovek07

 

KK Kavics Premium termékek a legmagasabb elvárásoknak és különleges igényeknek is tökéletesen megfelelnek. Tekintse meg kínálatunkat!

 

Áraink a csomagolás, szállítás és a raklap díját nem tartalmazzák. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A képek illusztrációk. Ha nincs raktáron nálunk vagy nem rendelhető az Ön által keresett termék, helyettesítő terméket javaslunk.

Gyártóink