LeierPLAN 30 N+F tégla és a Leiertherm 30 N+F tégla, a ház alapja

leier-30-nf-tegla-ar-01

A LeierPLAN 30 N+F és a Leiertherm 30 N+F tégla olyan kiváló termékei a Leier gyártónak, amelyet már világszerte elismernek és használnak. Azoknak nyújtunk segítséget cikkünkkel, akik épp most fognának házépítésbe – hiszen a tavasz kiváló alkalom erre – de nem is tudják, hogy honnan és milyen termékeket szerezzenek be.

leier-30-nf-tegla-ar-02

 

Természetesen rábízhatjuk ezt a feladatot az építészre és a munkásokra, akik majd felhúzzák a ház alapját, de sok esetben érdemes, ha mi is tájékozódunk egy kicsit, hogy könnyebben is kommunikálhassunk a ház felépítésének lehetőségeiről.

leier-30-nf-tegla-ar-06
A LeierPLAN 30 N+F és a  Leiertherm 30 N+F tégla elsősorban külső falak és belső tartófalak építésére alkalmas, és kiváló választás. Véleményünk szerint a szakemberek is ezeket a termékeket javasolják, amikor a 30 cm vastag teherhordó és vázkitöltésű külső falakról, illetve a belső tartófalak építéséről van szó. Ezeket elsősorban olyankor érdemes felhasználni, amikor a 38 cm vastagságú falazat számára nincs elegendő hely és szeretnénk tökéletes hőszigetelésű házat létrehozni.

leier-30-nf-tegla-ar-07

A LeierPLAN 30 N+F és a  Leiertherm 30 N+F tégla beépítésével ez érhető el. A LeierPLAN 30 N+F és a Leiertherm 30 N+F tégla anyagmegtakarítást is jelent a kivitelezés szempontjából, hiszen a nútféderes kialakítás nem igényel függőleges habarcstörést.

leier-30-nf-tegla-ar-03leier-30-nf-tegla-ar-04leier-30-nf-tegla-ar-05

A Leier más termékei is a kiváló hő- és hangszigetelésről ismertek, egész Európa-szerte elterjedtek, a szakemberek is előszeretettel ajánlják, hiszen kiváló a hőfokcsillapításuk és a páraelvezető képességük is. Nagyon fontos, hogy a ház építésénél milyen téglát használunk, hiszen a tégla a ház fő szerkezeti eleme, amelyet később már nem lehet kicserélni. A tégla kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaz, ezért is kedveljük annyira.

Válasszunk körültekintően az Al-Pet Kft. Leier tégla kínálatából!

Áraink a csomagolás, szállítás és a raklap díját nem tartalmazzák. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A képek illusztrációk. Ha nincs raktáron nálunk vagy nem rendelhető az Ön által keresett termék, helyettesítő terméket javaslunk.

Gyártóink