Rólunk

Al-Pet-Kft

Cégünk 1993 alakult, mint családi vállalkozás, hagyományos Tüzép telepként, Al-Pet Betéti Társaság néven. A néhány fős, induló, építő- és tüzelőanyag kereskedéstől hosszú út vezetett a ma, évtizedes múltra visszatekintő 2003 júniusától Al-Pet Kft néven működő, stabil vállalkozásig.

Lendületes, dinamikus léptekkel haladtunk, hogy a megbízhatóság, tisztességes üzletpolitika és állandó magas minőség mérföldkövei mentén érjük el céljainkat. Gyors növekedésünk és sikereink bizonyítják, hogy a helyes irányt követjük. Cégünk legfőbb célja az, hogy kedvezményes árainkkal, a legnagyobb építőanyag gyártók termékeit forgalmazva, szakképzett, segítőkész értékesítőinkkel, árukiadóinkkal, udvarias tehergépkocsi vezetőinkkel, korszerű szállító járműveinkkel, változatos árukészlettel az Ön vásárlási igényeit maximálisan kielégítse, hogy felépíthesse álmai otthonát.

Termékeinket Vecsésen található telephelyünkön, és immáron-élve az internet által nyújtotta lehetőségekkel-webáruházunkban értékesítjük.

Al-Pet Kereskedelmi és Fuvarozó Kft.

2220 Vecsés Vasútállomás Bajcsy-Zsilinszky u.2788/12 hrsz

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: 06-29-350-157

Bejelentkezés

Áraink a csomagolás, szállítás és a raklap díját nem tartalmazzák. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A képek illusztrációk. Ha nincs raktáron nálunk vagy nem rendelhető az Ön által keresett termék, helyettesítő terméket javaslunk.

Gyártóink